Vi kender det alle – fadøl der skummer!

Lav den bedste investering i årevis – installer  “DraftMore” patenterede kulsyre regulator og server en perfekt fadøl hver gang!

DraftMore hjælper barer, restauranter og bryggerier med en bedre udskænkning, ved at sikre at øllet altid er korrekt karboneret. DraftMore justere automatisk trykket i en fadølsfustage afhængigt af øltemperaturen og dermed opretholder man altid balancen imellem tryk og temperatur(Equilibrium)

Med DraftMore skal du aldrig mere tænke på hvad trykket skal stå på – DraftMore indstiller automatisk trykket for dig og gør det nemt for enhver at skænke en fadøl.

Når du har monteret DraftMore vil du meget hurtigt opleve en forskel på det øl der kommer ud af hanen.

DraftMore bruges både af den private hjemmebruger, men også af barer, restauranter og bryggerier overalt i verden.

De fleste mennesker har prøvet at stå ved et fadølsanlæg hvor øllet bare skummer og nærmest er umuligt at skænke, det skyldes som oftest at trykket står forkert. Specielt i sommer perioden, hvor temperaturen fra morgen til aften kan ændre sig lige fra 10 – 30 grader, er det umuligt at indstille dit fadølsanlæg korrekt – DraftMore løser dette problem og indstiller det korrekte tryk dagen igennem, sågar året rundt. Så du skal aldrig mere bekymre dig om hvad trykket skal stå på.

DraftMore er patenteret World Wide og er dansk produceret i samarbejde med Danfoss.

DraftMore kan bruges i alle typer installationer, men med største fordel der hvor temperaturen varierer.
DraftMore er ideel til udendørs installationer, rullebarer, udlejningsanlæg, det lille private anlæg og barer, restauranter, diskoteker med udskænkninger, hvor man oplever skum problemer.
Alle steder hvor øllet står længere end 1 døgn vil vi anbefale DraftMore monteret. Når fadøl står ved forkert tryk mere end et døgn, begynder øllet langsomt at optage for meget C02 og derfor vil man opleve at det begynder at skumme. Specielt hen over natten hvor temperaturen falder og trykket står for højt, vil man opleve udskænknings problemer. Når først øllet har optaget for meget C02, står det ikke til at rede og på dag 3, 4, 5……bliver det kun værre. Slip for alle bekymringerne og installer en DraftMore, så gør den arbejdet for dig og sparer dig for en masse spild og besvær!

Hvorfor købe DraftMore?

  • Forøg din indtjening på fadøl 
  • Problemfri udskænkning
  • slut med øl der skummer 
  • Din investering af DraftMore er hurtigt tilbagebetalt
  • Perfekt kvalitet. CO2 indholdet i øllet forbliver som da det blev leveret fra byggeriet – frisk, godt og af højeste kvalitet
  • Win, win for alle parter – Den private, baren, restauranten, bryggeriet – alle der ejer et fadølsanlæg og oplever problemer med skummende øl
  • Hvis du sætter pris på en velskænket fadøl – så køb DraftMore her
  • Tager kun 5 min at montere – klik på linket nedenfor for at se en video med monteringsvejledning