Vi kender det alle – Et fadølsanlæg der skummer!

Lav den bedste investering i årevis – installer  “DraftMore Event Kit” patenterede kulsyre regulator og server en perfekt fadøl hver gang! Installer på 5 min.

DraftMore hjælper barer, restauranter og bryggerier med en bedre udskænkning, ved at sikre at øllet altid er korrekt karboneret. DraftMore justere automatisk trykket i en fadølsfustage afhængigt af øltemperaturen og dermed opretholder man altid balancen imellem tryk og temperatur(Equilibrium)

DraftMore Event Kit Består af et komplet system, hvor du får primær regulator der er fastindstillet uden manometre, DraftMore og komplet slangeforbindelser til både øl og C02. En standard regulator der sidder på C02 flasken har tendens til at gå i stykker, hvis flasken vælter eller den bliver behandlet hårdt. Med DraftMore er det ikke nødvendigt at kunne indstille manuelt mere, derfor er den fastindstillet og manometrene der har tendens til at gå i stykker er fjernet, for at gøre løsningen så bruger venlig og idiotsikker som muligt.
DraftMore event Kit har nøjagtig samme funktion som den normale sekundære DraftMore. Den sekundære DraftMore er typisk til et bestående system, hvor man nemt kan tilføre den systemet. DraftMore Event Kit er super velegnet til et nyt anlæg, hvor du får et komplet system og dermed kan spare slange forbindelser både til C02 og øl, samt primær C02 regulator. DraftMore event Kit er perfekt til det lille private anlæg eller udlejningsanlæg hvor tendensen er at folk stiller på trykket. DraftMore kan bruges i alle typer installationer, men med største fordel der hvor temperaturen varierer.
DraftMore er ideel til udendørs installationer, rullebarer, udlejningsanlæg, det lille private anlæg og barer, restauranter, diskoteker med udskænkninger, hvor man oplever skum problemer.
Alle steder hvor øllet står længere end 1 døgn vil vi anbefale DraftMore monteret. Når fadøl står ved forkert tryk mere end et døgn, begynder øllet langsomt at optage for meget C02 og derfor vil man opleve at det begynder at skumme. Specielt hen over natten hvor temperaturen falder og trykket står for højt, vil man opleve udskænknings problemer. Når først øllet har optaget for meget C02, står det ikke til at rede og på dag 3, 4, 5……bliver det kun værre. Slip for alle bekymringerne og installer en DraftMore, så gør den arbejdet for dig og sparer dig for en masse spild og besvær!

Med DraftMore skal du aldrig mere tænke på hvad trykket skal stå på – DraftMore indstiller automatisk trykket for dig og gør det nemt for enhver at skænke en fadøl.

Når du har monteret DraftMore vil du meget hurtigt opleve en forskel på det øl der kommer ud af hanen.

DraftMore bruges både af den private hjemmebruger, men også af barer, restauranter og bryggerier overalt i verden.

De fleste mennesker har prøvet at stå ved et fadølsanlæg hvor øllet bare skummer og nærmest er umuligt at skænke, det skyldes som oftest at trykket står forkert. Specielt i sommer perioden, hvor temperaturen fra morgen til aften kan ændre sig lige fra 10 – 30 grader, er det umuligt at indstille dit fadølsanlæg korrekt – DraftMore løser dette problem og indstiller det korrekte tryk dagen igennem, sågar året rundt. Så du skal aldrig mere bekymre dig om hvad trykket skal stå på.

DraftMore er patenteret World Wide og er dansk produceret i samarbejde med Danfoss.

HVORFOR KØBE DRAFTMORE?

  • Problemfri udskænkning
  • Slut med manometre der smadres
  • Slut med serviceudkald/tekniker besøg
  • Forøg din indtjening på fadøl 
  • slut med øl der skummer 
  • Din investering af DraftMore er hurtigt tilbagebetalt
  • Perfekt kvalitet. CO2 indholdet i øllet forbliver som da det blev leveret fra byggeriet – frisk, godt og af højeste kvalitet
  • Win, win for alle parter – Den private, baren, restauranten, bryggeriet – alle der ejer et fadølsanlæg og oplever problemer med skummende øl
  • Hvis du sætter pris på en velskænket fadøl – så køb DraftMore her
  • Tager kun 5 min at montere – klik på linket nedenfor for at se en video med monteringsvejledning

DraftMore Event Kit leveres i 6 forskellige udførelser afhængigt af hvilken type øl det skal passe til og om det skal betjene 1 eller 2 øl fustager, find dit produkt nedenfor.